Hva er ASP?

Tjenesten er en sentralisert driftstjeneste (Private Cloud eller private skytjenester) levert fra datasentral med tilhørende programvare, maskinvare og infrastruktur som brannmur, backup, antivirus og øvrig sikkerhet.

 

ASP er en løsning som gjør det mulig for bedrifter å leie serverkapasitet i stedet for å eie selv. Du får derfor en komplett og sentralisert IT-plattform.

 

Med ASP leier du både programvare og datakraft til en fast månedspris. Du slipper å bekymre deg for oppdateringer, backup, sikkerhet eller andre forhold knyttet til drift. I tillegg vil du ha tilgang til alle dokumenter og applikasjoner på samme brukervennlige plattform – uansett hvor du befinner deg.

 

Hva vil det si?

 

Du slipper risikoen ved å investere i eget utstyr og betale for løpende drift. Vi som leverandør gjør alt klart slik at du kan få avtalte programmer og tjenester til en fast månedspris.

 

Som leverandør av ASP er vi ansvarlig for at alt er trygt og tilgjengelig til enhver tid. De ansatte logger seg på og finner alltid programmene og dataene de trenger for å være produktive og gjøre det de kan best.

 

Fordeler med ASP

 

1. Du slipper å fokusere på IT-drift

Mange velger å sette bort regnskapet til en regnskapsfører, eller bruke et regnskapsprogram. Grunnen til dette er at du slipper å bruke mye energi og fokus på ting som ikke er direkte relatert til kjernevirksomheten. Det samme gjelder IT-drift.

 

2. Betal etter forbruk

Tradisjonelt sett har IT-drift vært en kostbar investering for bedrifter. Her er ASP en god løsning. Årsaken til det er at du betaler en fast månedspris for alt du trenger av programvarer, maskinvarer og applikasjoner

 

3. Alltid oppdatert informasjon

All informasjonen du har lagret på plattformen oppdateres i sanntid. På denne måten får du oppdatert informasjon på ett og samme sted.

 

4. Alltid tilgjengelig

Flere synes det er viktig med friheten av å kunne jobbe med IT utenfor kontoret. Siden du slipper å være bundet til en fast PC på kontoret er det mulig å arbeide hvor som helst og når som helst – enten det er på ferie eller hjemme.

 

5. Stabil og forutsigbar

Siden vi lagrer mye viktig informasjon digitalt, er det viktigere enn noensinne å ha en stabil og forutsigbar IT-løsning. Med Godata sin ASP er du sikker på at du får en stabil plattform til dine dataverktøy.

 

6. Sikkerhet og backup

Sikkerhet blir stadig viktigere for virksomheter i hele verden. Med en løsning som ASP kan du være sikker på at dokumentene dine er lagret trygt i tillegg til at vi ivaretar sikkerheten.

 

7. Kostnadsbesparende

Siden ASP også er tilgjengelig utenfor kontoret kan du spare på det. La oss si at en kollega kan gjøre arbeid hjemmefra selv om barna er syke, vil du få igjen mange arbeidstimer du ellers ikke kunne gjøre nytte av. Ettersom du betaler en fast månedspris kan du redusere de totale kostnadene knyttet til IT-drift.

 

8. Integrasjoner

Integrer ASP med de programmene du allerede bruker. For eksempel Microsoft Office med Outlook og Exchange, eller med andre Microsoft tilleggsprogrammer. Vi har blant annet regnskapssystemer som kan leveres som tilleggsprogrammer til standard Office.

 

Dersom du velger å sentralisere IT-driften vil bedriften blant annet redusere investeringsbehovet. Det vil si at du slipper å investere i dyre servere, avanserte hjemmekontorløsninger, brannmur m.m. Godata inkluderer alt dette i våre driftsløsninger for små- og mellomstore bedrifter.

 

 

Spørsmål? Send en e-post til post@godata.no