Våre tjenester

Vi tilbyr alt av tjenester innen support og drift av servere.

Lønnsom og sikker IT-drift

Godata AS har bred forretningsforståelse, og har over 35 år erfaring innen datatjenester og løsninger. Dette mener vi er viktig for å kunne ta de riktige beslutningene som hjelper våre kunder utfordringer de står overfor, og for å utvikle sin virksomhet. Våre tjenester strekker seg fra support til serverdrift.

Support med oppmøte

Gjennom flere år i bransjen har vi erfart flere kunder foretrekker faste konsulenter som kjenner det lokale utstyret og infrastrukturen. Ved at potensielle feil oppdages tidlig, kan bedriften slippe kostbar driftsstans.

Support via fjernstyring

Av og til oppstår det problemer som ikke trenger fysisk oppmøte. Derfor tilbyr vi også fjernsupport. Hos Godata benytter vi oss derfor av verktøyet TeamViewer for å kunne søke problemet og rette opp i det. TeamViewer gir oss tilgang til å fjernstyre din PC.

Drift av servere - ASP

Godata AS tilbyr drift av servere. Dette gjør at din bedrift slipper å investere i kompetanse og infrastruktur som ofte raskt blir utdatert. Vår driftstjeneste tilpasses bedriftens behov og gir deg høy sikkerhet, samt forutsigbare kostnader.