Våre løsninger

Se hvordan vi kan hjelpe deg med IT-løsninger for din bedrift.

Lønnsom og sikker IT-drift

Når du ser etter en IT-driftsleverandør er det viktig at du velger en driftspartner som har den riktig teknologien, kompetansen og strukturen. Dersom du ønsker en problemfri IT-hverdag, hvor du kan føle deg trygg på at systemene dine blir tatt hånd om er Godata AS den rette partneren.

Godata ASP

Tjenesten er en sentralisert ASP-driftstjeneste (Private Cloud) levert med tilhørende programvare, maskinvare og infrastruktur som brannmur, backup, antivirus og øvrig sikkerhet rundt løsningen. Med en ASP-løsning fra Godata AS vil din bedrift få forutsigbare og lavere IT-kostnader, bedre arbeidsflyt for brukerne, garantert oppetid og sikrere backup.

Office 365

Godata er Microsoft Cloud Solution Provider. I vår digitale hverdag trenger du frihet til å arbeide effektivt og sikkert overalt. Office 365 tilbyr flere ulike applikasjon slik at du alltid har tilgang til det du trenger – uansett hvor du er.

Tilpasset IT-løsninger

Alle bedrifter har ulike behov, og standardiserte løsninger vil derfor ikke passe like godt for alle. Vi kan skreddersy IT-løsninger tilpasset din virksomhet. På denne måte får du et konkurransefortrinn ingen andre har.